Reviews over Texels Ontwerp

benieuwd wat anderen over ons zeggen?

Klanten over Texels Ontwerp

We vragen na elk project aan de klanten of ze iets over de samenwerking willen schrijven. Goede en misschien verbeterpunten... alles mogen ze over ons schrijven.

Het geeft jou een beeld bij Texels Ontwerp, en ons inzicht of we het nog een beetje goed doen. Houdt ons tenminste scherp!

Naamloos document

Onze score

op basis van 11 beoordelingen

9.2

Per onderwerp:

  • Deskundigheid
    9.1
  • Hoe was de koffie?
    8.4
  • Prijs/kwaliteit
    8.9
  • Service
    9.6
  • Zou je ons aanbevelen?
    10.0

Peter en Ingrid / 08-01-2017, 14:33

8.8 "Sinds 2007 is Carst onze steun en toeverlaat op het gebied van multimedia en webhosting. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Hij denkt creatief en opbouwend mee, is inspirerend en weet onze ideeen te vertalen. Met als resultaat een (ver)nieuw(d)e responsieve website met eigen boekingsmodule. "

  • Particulier
  • +Vakmanschap
    Bereikbaarheid
    Service
  • -geen
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 8.8 Sinds 2007 is Carst onze steun en toeverlaat op het gebied van multimedia en webhosting. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Hij denkt creatief en opbouwend mee, is inspirerend en weet onze ideeen te vertalen. Met als resultaat een (ver)nieuw(d)e responsieve website met eigen boekingsmodule.

Effactory Creatieve Communicatie | Femmy Saal / 10-06-2016, 16:09

9.6 "Carst Komdeur van Texels Ontwerp is een websitebouwer die communicatief sterk is en Joomla-templates het onderscheidende vermogen meegeeft dat de klant graag wil. Als ik denk aan Texels Ontwerp, denk ik: meedenken, vooruitdenken, snel handelen en een flexibele houding naar zowel klanten als samenwerkingspartners. "

  • ZZP'er
  • +Flexibel en communicatief sterk.
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 9.6 Carst Komdeur van Texels Ontwerp is een websitebouwer die communicatief sterk is en Joomla-templates het onderscheidende vermogen meegeeft dat de klant graag wil. Als ik denk aan Texels Ontwerp, denk ik: meedenken, vooruitdenken, snel handelen en een flexibele houding naar zowel klanten als samenwerkingspartners.

Jessieka de Ridder / 12-05-2016, 11:33

9.2 "Fijn zeer behulpzaam team staat altijd voor je klaar hele goede communicatie ten aanzien van updates en vragen."

  • MKB'er
  • +Een heel handig en zeer overzichtelijk Texels Verhuur boekingsprogramma waar de gasten online op je eigen website kunnen boeken. Dit is precies wat wij zochten een programma zonder allerlei poespas, koppelingen en verplichte dingen die wij toch niet gebruiken. Wat voor ons ook heel belangrijk is , is dat er geen maandelijkse kosten aan het programma verbonden zijn zoals bij de andere programma's wel het geval is. Wij zijn er super blij mee !
    Ik zou zeggen kleine verhuurder wil je geen groot boekingsprogramma (met dingen die je niet gaat gebruiken) ga eens informeren bij Texels ontwerp . Dit boekingsprogramma is echt een aanrader voor de kleine verhuurder !
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 9.2 Fijn zeer behulpzaam team staat altijd voor je klaar hele goede communicatie ten aanzien van updates en vragen.

Marga Lakwijk / 23-04-2016, 13:48

9.2 "Zeer goed"

  • ZZP'er
  • Stichting
  • +Heel klantvriendelijk, hulpvaardig en eigentijds
  • -geen
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 9.2 Zeer goed

Stichting VIPSport / 17-03-2016, 15:38

10.0 "Wij hebben al jarenlang heel goede ervaringen met het team van Texels Ontwerp. Onze website stond er in no time en overal was aan gedacht. Bij vragen of problemen is er altijd een snelle oplossing. Ook veel waardering voor de waarschuwingen (update, phising)."

  • Stichting
  • +Snel, betrouwbaar, deskundig.
  • -Geen
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 10.0 Wij hebben al jarenlang heel goede ervaringen met het team van Texels Ontwerp. Onze website stond er in no time en overal was aan gedacht. Bij vragen of problemen is er altijd een snelle oplossing. Ook veel waardering voor de waarschuwingen (update, phising).

Jessieka de Ridder / 22-02-2016, 14:11

9.2 "Een super leuk en zeer vriendelijk team die ons heel erg goed geholpen hebben een prachtige website maken .Al onze gedachten waren goed te bespreken en ook zij hadden ideeën over hoe het eruit zou kunnen gaan zien . Al doende kwamen er van uit ons heel veel vragen en bijna overal was direct een antwoord op. Wij vonden en vinden het erg prettig om samen te werken ze hebben ons super goed geholpen om van 0 tot wat we nu hebben op te bouwen."

  • Anders
  • +prachtige website
    bereikbaarheid is super
    er wordt meegedacht
    altijd vriendelijk

texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 9.2 Een super leuk en zeer vriendelijk team die ons heel erg goed geholpen hebben een prachtige website maken .Al onze gedachten waren goed te bespreken en ook zij hadden ideeën over hoe het eruit zou kunnen gaan zien . Al doende kwamen er van uit ons heel veel vragen en bijna overal was direct een antwoord op. Wij vonden en vinden het erg prettig om samen te werken ze hebben ons super goed geholpen om van 0 tot wat we nu hebben op te bouwen.

Piet en Ina Laan / 14-02-2016, 21:27

8.8 "Prettige over-en-weer tot standkoming van onze website. Kennis, inleving, een beetje sparren, humor en aandacht zijn ongeveer de sleutelwoorden."

  • MKB'er
  • +Heel, heel snel :)
  • -Iets minder snel ;)
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 8.8 Prettige over-en-weer tot standkoming van onze website. Kennis, inleving, een beetje sparren, humor en aandacht zijn ongeveer de sleutelwoorden.

Gertha Wessels / 11-02-2016, 11:03

8.8 "Texels Ontwerp is een zeer prettig allround bedrijf op gebied van internet. Technisch, maar ook grafisch inzicht waardoor alles lekker smoelt en de puntjes op de i worden gezet in het technische gedeelte. Zeer goed op de hoogte van alle nieuwe internetontwikkelingen, en dat steuntje in de rug (Rachel) als je even niet meer weet hoe je 'ook alweer' je eigen website moet bijhouden. "

  • ZZP'er
  • +Denkt mee, goed op de hoogte, komt afspraken na en creatieve geest. Gaat een uitdaging niet uit de weg en prima service.
  • -Het koekje bij de koffie?
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 8.8 Texels Ontwerp is een zeer prettig allround bedrijf op gebied van internet. Technisch, maar ook grafisch inzicht waardoor alles lekker smoelt en de puntjes op de i worden gezet in het technische gedeelte. Zeer goed op de hoogte van alle nieuwe internetontwikkelingen, en dat steuntje in de rug (Rachel) als je even niet meer weet hoe je 'ook alweer' je eigen website moet bijhouden.

Louise van der Sluis / 08-02-2016, 20:17

9.6 "Carst is een prettige partner om mee samen te werken."

  • ZZP'er
  • +Hij komt altijd zijn afspraken na, denkt goed mee met klanten en opdrachtgevers en levert uitstekend werk. Kortom, een professional waar je op kunt bouwen.

    Daarbij is hij ook nog eens leuk in de omgang: hij heeft humor, is sociaal en maatschappelijk heel betrokken. Ondanks zijn drukke bestaan vindt hij toch nog tijd om zich belangeloos voor anderen in te zetten.
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 9.6 Carst is een prettige partner om mee samen te werken.

Baudy Wiechers / 07-02-2016, 18:11

10.0 "Ik ben bijzonder tevreden met het werk dat Texels Ontwerp voor mij doet. "

  • ZZP'er
  • +In overleg is in 2015 een prachtige website gerealiseerd.
    Over alles kan gesproken worden, bereikbaarheid is top, er wordt op allerlei gebied technisch en creatief meegedacht en mijn bezoekersaantallen (en opdrachten via de site) blijven stijgen.

    Carst en Rachel blijven steeds doorontwikkelen en delen hun nieuwe kennis met hun klanten, hoe cool is dat!
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 10.0 Ik ben bijzonder tevreden met het werk dat Texels Ontwerp voor mij doet.

Eveline de Kuyper / 05-02-2016, 15:43

8.0 "Texels Ontwerp is onze partner voor wat betreft onze website, of zoals wij het zien ons gezicht naar de buitenwereld! "

  • MKB'er
  • +Voordat we blij en gelukkig werden van "dat gezicht" moest er een hoop gebeuren. Schaven, tunen, idee├źn bespreken en weer bijstellen, dit alles zou niet gelukt zijn zonder de kundige begeleiding van Carst en Rachel.

    We zullen eerdaags wel weer eens aan een "facelift" toe zijn. We weten jullie te vinden!
texelsontwerpnl https://texelsontwerp.nl/images/TexelsOntwerp.png
1 10 8.0 Texels Ontwerp is onze partner voor wat betreft onze website, of zoals wij het zien ons gezicht naar de buitenwereld!
Hulp nodig?

Heb je onze vernieuwde helpdesk al gezien? Nog meer informatie, nog meer problemen zelf oplossen... Het lijkt wel feest!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom eens langs of neem contact op met ons

Stuur een mail

Bel ons

0222 - 315 514

Texels Ontwerp

Carst Komdeur

Stoompoort 7A

1792 CT Oudeschild

facebooktwittergoogle pluslinkedin

Hulp nodig?

Heb je onze vernieuwde helpdesk al gezien? Nog meer informatie, nog meer problemen zelf oplossen... Het lijkt wel feest!