Voor één van onze meest trouwe klanten hebben we een mooi, maar ingewikkeld project afgerond. Livv Lifestyle heeft een nieuwe webshop! Als toonaangevende webwinkel voor Scandinavische woonartikelen, is naast de techniek, ook de vormgeving weer helemaal up-to-date.

mockup livv

Het project

Sinds jaren beheert Gerrie Frederici deze succesvolle webshop. Met de tijd zijn er veel onderdelen van de webshop geoptimaliseerd. Echter was het nu tijd voor een grootschalige migratie. Complex ook, omdat alle SEO aanpassingen liefst behouden blijven. Maar dat is gelukt!

Tegelijk is de styling weer zoals je verwachten mag. Veel ruimte voor beeld, handige tools om het shoppen nog makkelijker te maken en ruimte voor extra marketing eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan het filteren op de pagina's, Nederlands- en Engelstalige pagina's en de zogenaamde 'one-page checkout'. En de financiële afwikkeling gebeurt via onze partner Mollie!

 

Bekijk de website

 • Oplevering
  Februari 2017
 • Ontwerp website
  Texels Ontwerp
 • CMS
  Opencart
 • Samenwerking:
  Rachel Werkt!
 • Bijzonderheden
  Naast het nieuwe ontwerp, verzorgden we ook de migratie van alle data uit de oude shop.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom eens langs of neem contact op met ons

Stuur een mail

Bel ons

0222 - 315 514

Texels Ontwerp

Carst Komdeur

Stoompoort 7A

1792 CT Oudeschild

facebooktwittergoogle pluslinkedin

Hulp nodig?

Heb je onze vernieuwde helpdesk al gezien? Nog meer informatie, nog meer problemen zelf oplossen... Het lijkt wel feest!